Demirözü Belediyesi

PARKE VE BORDÜR TESİSİMİZİN İ...

PARKE VE BORDÜR TESİSİMİZİN İMZALARI ATILDI

3 Ağustos 2022
Hayırlı Olsun Demirözü..
Görev geldiğimiz günden itibaren Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğüyle %80 hibeli 7. projemizin onayının mutluluğunu yaşıyoruz.
İlçemizde başlamış olduğumuz doğalgaz çalışmaları neticesinde sökülen yolların kaldırımların tamiratıyla ilgili yaklaşık 200.000 m2 parkemizi kendimiz üreteceğiz.
“Altyapıda Kilit Noktamız Parke” Tesisimiz günlük 500 m2 kilit parke taşı ve 1000 adet bordür üretim kapasitesinde olacaktır.
Proje Bütçesi : 3.465.925₺
Destek Tutarı: 2.426.148₺
Eş Finansman: 1.039.777
Başkan Gürer mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
Bu eserde emeği olan Proje ekibimiz Salih Birgül, Narin Ayengin ve diğer işlemlerde görev alan mesai arkadaşlarımız Ergün Gurer Alper Açikgöz Bünyami Fidan Ahmet Emin Keskinoğlu Hıdır Kersin 'e teşekkür ediyorum.
Projenin onayında yol arkadaşlığı yapan, Milletvekilimiz Fetani Battal, İl Başkanımız Hacı Ali Polat İlçe Başkanımız Uğur Şeker' e teşekkürlerimi sunuyorum.
Projenin onaylanmasında katkısı olan KUDAKA Genel Sekreterimiz Oktay Güven, Genel Müdürümüz Barış Yeniçeri, KUDAKA personelimiz Muhammet Beye teşekkürlerimi sunuyorum.