BAŞKAN ARSLAN GÜRER YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA ULUSAL BASINA BİLGİLER VERDİ.

Başkan Arslan GÜRER yapılan çalışmalar hakkında ulusal basına bilgiler verdi.
Yazdır / Tarih: 2021-06-09

Belediye Başkanı Arslan GÜRER göreve başladığı günden itibaren yapılan calışmalar hakkında ulusal basına bilgiler verdi. Başkan Gürer "Halkımızla beraber yaptığımız istişareler sonucunda yapılması gereken öncelikli işlerimizi hallettik. Bundan sonraki süreçte ise yine halkımızın isteklerini göz önünde bulundurarak ilçemize faydalı hizmetler yapacağız" dedi.