SUYUN GÜCÜ MİLLETLE BULUŞUYOR

Suyun Gücü Milletle Buluşuyor
Yazdır / Tarih: 2020-06-05

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 06.06.2020(Bugün ) Saat 15.00’da Görüntülü Katılımları İle Açılışını Gerçekleştireceği; Bayburt- Demirözü Barajı Sulama Projemiz, Demirözümüze Ve Bayburtumuza Hayırlı Olsun. Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde, Titizlikle Yürütülen Ve 239 Milyon Lira Bütçe İle Yapılan Demirözü Barajı Sulama Tesisimiz Başta İlçemiz Olmak Üzere Şehrimize Tarım Ve Hayvancılık Alanında Önemli Kazanımlar Sunacak. Katkılarından Ve Desteklerinden Dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Teşekkür Ederiz.